İçeriklerin Başlangıcı buradan.

Links Alo Haber

Bu bloglara bir göz atın

Links Alo Haber

Bu bloglara bir göz atın

LİNK 2 Alo Haber

Enteresan haber notları inginç içerikler.

LİNK 3 Alo Haber

Güncel Blog.

LİNK 4 Alo Haber

Haberin hası As Haberler

LİNK 5 Alo Haber

Habere Zum yap MedyaZum

LİNK 6 BİKİNİ TANGA

Pınar Altuğ Bikini de giyerim Tanga da

LİNK 7 EN GÜZELLER

Bilime göre dünyanın en güzel 10 kadını

LİNK 8 EN İYİLER

En iyi gizli kamera şakaları

LİNK 9 MELEZ GÜZELLER

Melez Türk güzeller

LİNK 10 BİKİNİLİ GÜZELLER

Bikinili güzel Ünlüler

ölülere google hizmeti etiketine sahip kayıtlar gösteriliyor. Tüm kayıtları göster
ölülere google hizmeti etiketine sahip kayıtlar gösteriliyor. Tüm kayıtları göster

Ölsem de gam yemem google bana hizmet etmeye devam ediyor!


Ölülere Özel Google Hizmeti!



Google'dan garip hizmet: Bir kullanıcı ölse de, Google hesabının kontrolünü artık kaybetmeyecek!

Benjamin Franklin'in de dediği gibi "Hayatta kesin olan iki şey vardır, ölüm ve vergiler." Bir kişinin ölümü, ailesi ve arkadaşları üzerinde büyük etkiler yaratsa da bazı kişiler için bu durum yeni bir kaynak kapısı haline gelir. Tahmin edilebileceği gibi, ölen birisinin internet üzerindeki verilerini ele geçirmek, yaşayan birisinin sahip olduğu verileri ele geçirmekten çok daha kolaydır.

Yakın zamanda yapılan yenileme ile Google, artık internet üzerindeki verilerinizin kontrolünü size bırakıyor. Bu yeni sistem, Google üyeliğinizle kullandığınız Gmail, YouTube, Blogger ve benzeri servisler üzerindeki bilgi ve verilerinizi, eğer isterseniz, sizin belirlediğiniz bir süre boyunca çevrimiçi olmamışsanız Google tarafından silinmesi için izin veriyor. Google bu yeni sistemi "Inactive Account Manager" yani "Aktif Olmayan Hesap Kontrolü" şeklinde adlandırıyor. Her ne kadar Google ekibinin de isimlendirmekte zorlandığı bu sistem, en basit hali ile kullanıcının, hesabını kullanmayı bırakması ve ya ölmesi durumunda hesabın kontrolünün başkasının eline geçmesini engelliyor.

"Aktif Olmayan Hesap Kontrolü" sistemi, tabii ki çevrimiçi olmamanız durumunda anında hesabınızı silmiyor. Hesabın silineceği zaman yaklaştığında, sizin önceden belirlediğiniz kişilere, seçiminize göre aktif olmadığınızı bildiren bir mail gönderiyor ve seçtiğiniz dosyaların paylaşım hakkını sunuyor.

Şu anda sadece +1s, Blogger, Contacts and Circles, Drive, Gmail, Google+ Proflies, Pages and Streams, Picasa Web Albums, Google Voice ve YouTube gibi Google servislerinde çalışan sistem; ilerleyen zamanlarda diğer servislerde de görülebilecek gibi duruyor.
Read More...

Ziyaretci Sayısı